سئو

طراحی سایت

طراحی قالب

هاست

میزبانی وب
بهینه سازی

خرید هاست وردپرس

هاست ایران و خارج وردپرس

خرید هاست پربازدید

هاست پربازدید فرانسه و آلمان

فیلم آموزشی

آموزش سئو و بهینه سازی

موقعیت شما :
صفحه اصلی » تی اس تی پلن » آموزش افزودن کاربر به وبمستر
شبکات اجتماعی ما
کانال تلگرام تی اس تی پلن کانال اینستاگرام تی اس تی پلن

آموزش افزودن کاربر به وبمستر

آموزش افزودن کاربر به وبمستر

در بسیاری موارد شما نیاز دارید که فرد دیگری مدیریت وبمستر سایت را به دست بگیرد .

مثلا برای بررسی مشکلات احتمالی مانند زیاد شدن خطاهای ۴۰۴ یا کاهش ناگهانی بازدید سایت از گوگل به محیط وبمستر دسترسی داشته باشد .

بسیاری از افراد در این شرایط اکانت جی میل خود را با یوزر و پسورد در اختیار دیگران قرار میدهد که کاری اصولی و صحیح نمی باشد .

تفاوت Administrator و Limited Access

اگر شما دسترسی مدیر یا همان administrator را برای فردی فراهم کنید ، قادر خواهد بود تا هر تغییری در تنظیمات سایت شما ایجاد کند و حتی مشکلاتی را برای شما موجب شود .

بعنوان مثال :

• ممکن است سایت شما را به کلی از نتایج گوگل حذف کند ،

• نقشه سایت شما را پاک کند .

• محتویات فایل robots.txt را تغییر دهد .

انجام هریک از این کارها بدون داشتن علم کافی باعث مشکلاتی خواهد شد .

اگر هم از روی عمد به قصد تخریب میتواند مشکلات جبران ناپذیری برای شما بهمراه داشته باشد .

اگر شخص دسترسی محدود یا Restricted به وبمستر گوگل ما داشته باشد امکان تغییر چیزی را ندارد .

تنها میتواند با مشاهده آمارها ، خطاها و عملکرد نقشه سایت ، شما را در بهبود وضعیت سایت راهنمایی کند .

در نتیجه تنها زمانیکه فرد قصد اعمال تغییرات بر روی وبمستر شما را دارد دسترسی کافی به او بدهید .

در غیر اینصورت دسترسی محدود برای بررسی وضعیت سایت شما کافی خواهد بود .

افزودن کاربر جدید در وبمستر گوگل

برای اینکار پس از ورود به بخش مدیریت وبمستر سایت خود ، بر روی گزینه تنظیمات که با آیکون چرخ دنده مشخص شده است (سمت راست و بالای صفحه) کلیک کرده و گزینه Users & Site Owners را انتخاب نمایید .

توجه داشته باشید که این دسترسی تنها برای حساب های کاربری Gmail ممکن خواهد بود و نمیتوانید افراد را با آدرس ایمیلی غیر از آن ( مانند yahoo ) معرفی کنید .

برای اضافه کردن یک کاربر جدید با فشردن دکمه قرمز رنگ Add new user پنجره کوچکی برای شما باز خواهد شد .

در پنجره باز شده جیمیل مربوط به کاربر را وارد نمایید و نوع سطح دسترسی آن را مشخص کنید .

شما می توانید یک کاربر را مدیر کامل یا با مسئولیت ها و محدودیت ها ایجاد نمایید .

برای حذف کاربر با فشردن دکمه آبی رنگ Manage site owners امکان پذیر خواهد بود .

با اینکار به صفحه جدیدی منتقل خواهید شد .

در پایین لیستی از کاربران قرار دارد که با زدن دکمه Unverify دسترسی هر کدام به اکانت شما از بین خواهد رفت .

توجه داشته باشید که شما امکان حذف افرادی که خودتان معرفی کرده اید را خواهید داشت .

توجه داشته باشید اگر شخصی خودش را با یکی از روش های معمول وبمستر مانند آپلود فایل مربوطه در هاست بعنوان مدیر وبمستر سایت شما معرفی کرده باشد حذف او به این سادگی نبوده و باید در ابتدا فایل آپلود شده یا کد قرار داده شد در هدر سایت را پاک کنید .

برچسب ها :
اشتراک گذاری :

RssLenzorCloobFacenamaInstagramAparatTwitterFacebookGoogleplus
بیوگرافی نویسنده مهندس شکوهی نیا :

دیدگاه شما در مورد این مطلب چیست :

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.